Missie

Mijn missie

Na mijn deelname aan de 100m en 200m finale tijdens de 23ste Deaflympics in Turkije, had ik mijn doelen voor 2017 met succes bereikt. Toch was het tijd om van trainer te wisselen, omdat ik al twee jaar geen nieuw persoonlijk record had gelopen. In het seizoen 2018 verbeterde ik mijn persoonlijk record over 100m drastisch en werd het duidelijk dat ik de juiste beslissing had genomen.

In 2019 begon het pas écht zijn vruchten af te werpen toen ik wereldkampioen werd in een nieuw wereldrecord over 60m. Later dat jaar werd ik ook Europees kampioen over 100m en winnares van het brons over 200m. Na zo’n succesvol jaar en met de wereldkampioenschappen in Polen en de 24e Deaflympics in Brazilië in het vooruitzicht, zijn mijn doelen duidelijk:

Mijn missie is om een gouden medaille over 100m te winnen en op het podium te staan over 200m op het wereldkampioenschap 2021 in Polen en ditzelfde te bereiken op de 24e Deaflympics van 2022 in Brazilië.

Om mijn doelen te bereiken zijn frequente trainingen, trainingsstages, kleding, schoenen en andere benodigdheden nodig. Omdat dovensport niet wordt gefinancierd, zou ik blij zijn met elke donatie of partner.

Word nu partner

Ondersteun mijn carrière door partner te worden.

Word nu donateur

Ondersteun mijn carrière door donateur te worden.